DuwMee naar Boom - voor Mobile School - Music For Life

Mobile School wandelt naar Music For Life

Tijdens de Warmste Week van Music For Life zullen de sympathisanten en vrijwilligers van Mobile School op zaterdag 19 december vanuit zowel Leuven als Sint-Niklaas naar Boom wandelen!

Mobiele school

De #DUWMEE-tocht wordt dit jaar voor het eerst op twee trajecten georganiseerd. Hiermee willen de vrijwilligers sponsorgeld inzamelen om nog meer mobiele scholen naar de straat te brengen. In 2015 is de 40e mobiele school geïmplementeerd in Dhaka (Bangladesh) en de 41e school met meer dan 300 educatieve spelen zal binnenkort in Pamplona (Spanje) de straat op gaan. Deze spelen zijn gericht op het versterken van de eigenwaarde en identiteit van de straatkinderen en het ontdekken van hun talenten. Jaarlijks komen meer dan 53 000 straatkinderen in contact met de mobiele schooltjes, in 24 landen in Latijns-Amerika, Azië, Afrika en Europa.

Route uitstippelen

De echte sportieve sympathisanten kunnen op 19 december de volle 38km wandelen tussen Leuven en Boom of de volledige 27km tussen Sint-Niklaas en Boom. Wandelaars kunnen echter ook kiezen voor kortere stukken. Op beide trajecten zijn er immers meerdere stopplaatsen voorzien waar je kan aansluiten op de wandeling of de wandelaars kan komen aanmoedigen. Op die plaatsen zijn er hapjes en muzikale verrassingsacts voorzien, zoals Frank Vander linden in Mechelen. Kort na de middag volgt er op beide trajecten ook een kinderwandeling met extra animatie voor de kleinsten. Alle stopplaatsen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Om 23u zullen er ook gratis bussen uit Boom terug naar alle stopplaatsen vertrekken.


Wil je meer weten of meedoen? Schrijf je in op www.mobileschool.org/duwmee, lees meer informatie op www.facebook.com/duwmee en laat je sponsoren.

Zie flyer!

Terug