ik kyoto (BBL) en 10.000 stappen samen op stap: schrijf uw bedrijf in!

'ik kyoto' is de campagne van Bond Beter Leefmilieu die werknemers stimuleert om te voet, met de fiets, met het openbaar vervoer of al carpoolend naar het werk te komen én werkgevers om hen daarbij te ondersteunen. Dit jaar staan actieve vervoersmiddelen extra in de kijker. Bedrijven kunnen hieraan 10.000 stappen koppelen of omgekeerd.

Van 28 maart tot 21 juni kan uw onderneming deelnemen aan de ‘ik kyoto’-werknemersactie. Werknemers laten de auto thuis en pendelen te voet, met de fiets, het openbaar vervoer of al carpoolend naar het werk. Deze duurzame pendeldagen registeren online, bij minstens 20 pendeldagen maken werknemers kans op één van de vele mooie prijzen.

Nieuw dit jaar is dat ‘ik kyoto’-werkgevers ook kunnen genieten van extra voordelen. Naast de werknemersactie kunnen ondernemingen deelnemen aan netwerksessies rond specifieke thema’s; genieten ze van kortingen op producten uit de 'ik kyoto'-webshop (vb. stappentellers); komen ze aan bod als 'bedrijf van de week'.

Schrijf uw onderneming nu nog in via www.ikkyoto.be en maak uw werknemers warm om duurzaam naar het werk te pendelen! Zo verplaatsen ze zich gezonder, komen ze meer ontspannen aan op de werkplek én dragen ze bij tot het terugdringen van het fileleed en de CO2-uitstoot. Elke deelnemende werknemer ontvangt bovendien een leuk gadget en maakt kans op een prijs uit de uitgebreide prijzenpot.

Terug