Stappentellers

Eenvoudig, makkelijk en motiverend! De stappenteller geeft je richtlijnen en feedback.

Pas toch op je tellen. Verkies een betrouwbare stappenteller boven diegene die je als goedkoop gadget vindt bij ontbijtgranen of een ander product (bv. tijdschrift). Maak gebruik van het 10.000-stappenpakket dat naast een stappenteller, ook een handleiding en dagboekje bevat. De betrouwbare stappentellers die we aanbevelen zijn Yamax Digiwalker (SW-200) of de Omron Walking Style 2.0 of 2.1.

Deze stappentellers zijn te koop bij Colruyt, apothekers en thuiszorgwinkels in je buurt. Kijk hier voor meer info over de verkooppunten.

Maak je liever gebruik van een app of activity tracker, bekijk dan hier een vergelijking van stappenteller apps en activity trackers, zodat je de goede keuze kan nemen.

Interesse in een activity tracker of sporthorloge? Je kan langs gaan bij Selexion, zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en de verkopers kunnen je wegwijs maken in de stappenregistratietool. Kijk hier voor meer info over de verkooppunten.

Maak met je nieuwe stappenteller gebruik van een opbouwschema of gebruik hiervoor de online registratietool. Meet je stappen, bepaal je basisniveau en vervolgens je stappendoel. Stel wekelijks realistische doelstellingen op en hou vol. Je zult een grotere dosis levensenergie ervaren eens je dichter en dichter bij de magische “10.000 stappen” komt.

Let wel, elke extra stap die je zet, is belangrijker dan het per se willen halen van 10.000 stappen!

Problemen of vragen over de stappenteller? Dit document biedt allicht de oplossing